Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Surf a la platja del Miracle (Tarragona)

dimecres, 9 d’abril de 2014

Els dies que bufa el vent i hi ha onades suficients, a les platges de la ciutat de Tarragona, en especial, la del Miracle, es poden veure surfistes practicant esport. Aquí us deixem unes quantes imatges del passat divendres.

5 comentaris:

azuldeultramar ha dit...

jajajaja pero si soc jo el de les fotos, queda clar que no tenía el día jajajajaja

Anònim ha dit...

https://www.facebook.com/SurfTarragona?ref=hl

Meteopallars ha dit...

Si no recordem malament, vas perdre alguna cosa o es va trencar i vas anar al cotxe a buscar un recanvi. Anem be?

Salutacions cordials

azuldeultramar ha dit...

Ah! ja recordo quin día era, si, si, s'em va trencar l'amarradera i vaig haver d'anar al cotxe a agafar un altre, llavors vosaltres devíeu ser una parella que hi havía a dalt al passeig, no?
Doncs aquell día no recordava jo, haver-ho fet tan malament jajajajajaja

Meteopallars ha dit...

Exactament, erem al passeig esperant fer fotos del cel i mentrestant ens vam distreure amb les teves peripècies...jajaja. Si vols alguna imatge en gran només cal que ens ho diguis i te l'enviem allà on vulguis.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP