Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El Plateau de Beille, un espai nòrdic amb vistes

dimarts, 27 de maig de 2014
El Plateau de Beille, entre Andorra i Toulouse, a prop de Foix i d'Ax les Thermes, a l'Ariège, trobem aquest indret meravellós per a la pràctica de l'esquí nòrdic, però també es pot fer una mica d'alpí i activitats d'hivern, com ara excursions amb raquetes i senderisme, trineus de gossos, etc. Entre els 1.800m i els 2.000m ens ofereix una vista de 360º dels pirineus.

Més informació a: http://www.beille.fr/fr/beille/en-direct

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP