Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La Fira Muntànyum 2014 de Duesaigües

diumenge, 11 de maig de 2014
Enguany hem assistit de nou a la segona edició de la fira Muntànyum, la fira dedicada al turisme rural, viatges i muntanya que se celebra pels carrers del poble de Duesaigües juntament amb un munt de conferències, tallers i presentacions al voltant de la temàtica de muntanya, natura, medi ambient, turisme rural i viatges.
Entre els actes vam assistir a la presentació dels Senders 1714 amb motiu de la celebració enguany del Tricentenari amb Miquel Calçada, la FEEC, el Consell Català de l'Esport i les autoritats de Duesaigües. El petit poble de la Baronia d'Escornalbou (comarca del Baix Camp) on té lloc aquesta fira. La comarca convidada era la Terra Alta i vam poder veure un munt de productes típics i artesanals de la zona.

Taula rodona de muntanya i esports

El Pallars Sobirà, Àssua receptiu turístic, guies del parc Nacional d'Aigüestortes
 presents a la firaVista general de Duesaigües

Miquel Calçada i l'alcalde de Duesaigües

El president de la Fira

Es una fira jove però amb molt futur, la organització és excel·lent i volem des d'aqui destacar l'esforç i la implicació de tot el poble en fer que funcioni la fira (un poble d'uns 200 habitants), la amabilitat i la simpatia de tota la gent en tot moment. Això no hem vist enlloc més. Sens dubte, tot un exemple a seguir.
Endavant Muntànyum.

Més informació a: http://muntanyum.com/

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Una organització excel.lent i un poble acollidor i ple d'encant.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP