Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La Riverside de Segur de Calafell (cotxes clàssics americans)

diumenge, 4 de maig de 2014
Ahir dissabte vam visitar la Riverside, la mostra de cotxes americans dels anys 50 i 60, al port de Segur de Calafell (Tarragona). Més de 70 vehicles americans clàssics, provinents de diferents llocs d'Europa, kustoms, música i estètica rockabilly, complements i gent amb look americà d'aquella època es va apropar a la mostra on els visitants i curiosos vam poder veure i gaudir de l'ambient.
Aqui us deixem un petit resum del que vam veure. Val la pena veure-ho.
Més info: http://riversidecarshow.blogspot.com.es/2011/11/riverside-crazy-car-hop-7_30.html

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP