Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Les Llagunes de Ruidera, espai natural

diumenge, 11 de maig de 2014
Les llagunes de Riudera és un espai natural protegit que es troba situat a Castella-La Manxa. El conjunt el formen un total de 15 llagunes seguint el curs del riu, separades i connectades entre si per unas barreres naturals que fan petites cascades i salts d'aigua des de la llaguna superior fins a la inferior. Una carretera va reseguint tot el curs del riu i permet anar veient totes les llagunes i les seves cascades. Té una extensió de 3.772 Ha i pertany a dos províncies: Ciudad Real i Albacete.Més informació a: http://www.lagunasderuidera.net/
Fotografies: @Meteopallars
Font: wikipedia

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP