Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, 2ª posició

dissabte, 5 de juliol de 2014
Enguany se celebra el 24è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, on durant 4 nits consecutives diferents pirotècnies competeixen per a guanyar el trofeu. Les nits dels focs Tarragona s'omple de gent vinguda de tot arreu, els carrers, la platja, el passeig Marítim, el Balcó del Mediterrani bullen d'activitat, com mai. L'espectacle està garantit, cada dia els focs són preciosos i la competència és ferotge. Us deixem les imatges d'ahir divendres on la pirotècnia Turis de València va fer la seva tanda de lluïment.


Més informació:
Concurs Focs Artificials
Imatges: @Meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP