Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

European Balloon Festival a Igualada

dilluns, 14 de juliol de 2014
Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc l'European Balloon Festival a Igualada, un festival de globus aerostàtics. Vam assistir a un dels vols, el de divendres per la tarda però malauradament el vent va deslluïr la festa doncs van ser pocs els globus que es van poder enlairar. Algun fins i tot va haver d'avortar el vol. Aqui us deixem les imatges del que vam poder veure. Suposem que veure el cel ple de globus ha de ser molt bonic però haurem d'esperar una altra ocasió.

Imatges: @Meteopallars
Igualada estiu 2014.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP