Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Castell de Butrón (Bizkaia)

dimecres, 20 d’agost de 2014


El castell de Butrón està situat al municipi de Gatika, a 20km de Bilbao, a la zona coneguda com a Uribe Kosta, es troba enmig d'un bosc. La seva silueta i estructura imposa, les esveltes torres i almenes et fen mirar ben amunt. Es va construir al segle XI i al segle XII va esdevenir un castell inexpugnable tot i que la seva actual façana va ser modificada al segle XIX. No es pot visitar, només es pot veure per fora.

Més informació a: http://turismo.euskadi.net/es/patrimonio-cultural/castillo-de-butron/x65-12375/es/
Imatges: @Meteopallars
Estiu 2014

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP