Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Focs artificials de la "Semana Grande" de Donosti

divendres, 15 d’agost de 2014

Aquestos dies s'està celebrant la Semana Grande (Aste Nagusia) a Donostia - San Sebastián i paral·lelament a les festes se celebra el concurs internacional de focs artificials on cada nit durant 8 nits hi ha espectacle pirotècnic a la platja de la Kontxa, no cal dir que el marc és espectacular, que hi ha moltíssima gent i que els focs són visibles des de toda la badia i gran part de la ciutat.
Aqui us deixem un resum dels que nosaltres hem pogut veure els darrers dies.
Imatges: @Meteopallars

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas tardes Ramon! Somos Aitor y Sveta, coincidimos en los fuegos artificiales de Donosti este verano. Muy chulas las fotos que tienes en el blog. Y las de los fuegos te quedaron bastante bien. Animate a abrirte una pagina en Flickr, es muy interesante para enseñar y ver fotografías.Te dejo un enlace a mi pagina por si te apetece marujear. Un saludo para los dos.

https://www.flickr.com/photos/aitorruizdeangulo/

Meteopallars ha dit...

Hola Aitor, muchas gracias por escribirnos. Ya hemos visitado tu página de flickr y muy espectaculares las fotos que tienes, no hemos encontrado tu correo de contacto con lo que no sabemos si nos vas a leer desde aquí. Vimos en twitter una foto tuya que publicó Euskadi Basque Country muy chula.
Muchos saludos y recuerdos.
Ramon i Conxi.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP