Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Nocturna entre la Guingueta d'Àneu i Son

dijous, 21 d’agost de 2014






















La via làctia vista des de les Valls d'Àneu, l'embassament de la Torrassa a la Guingueta d'Àneu i el poble de Son a la nit, aquestes són les imatges que us deixen en aquest post.
Imatges: @Meteopallars

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb lo guapetes que feu les "nocturnes"...anyoro de la Vall de Cardós,Vall Ferrera ("Ribera del Ferri"),Vall d'Àssua, la Ribalera...però,especialment,gràcies per permetrem veure el Pallars des de "l'exili".Sou uns viatgers "collonuts"...[smz1303].

Meteopallars ha dit...

Moltes gràcies, aqui tens un reportatge de l'any passat a la Vall d'Àssua, a veure si t'agrada http://meteopallars.blogspot.com.es/2013/10/llessui-nostalgia-nocturna-al-pallars.html

Anònim ha dit...

Per tot, gràcies!!! [smz 1303].

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP