Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Cap de setmana al Delta Birding Festival

dimarts, 30 de setembre de 2014
El passat cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions de Món Natura Delta al Delta de l'Ebre, el Delta Birding Festival, el 1r festival internacional d'ornitologia, que com el seu nom indica la temàtica girava al voltant del món dels ocells, del turisme, la observació, la fotografia, entre d'altres, i emmarcat amb l'incomparable entorn del Delta que és el paradís de les aus.
Moltes conferències, tant en anglès, com en castellà i en català, van omplir les tres jornades, a més a més d'un reguitzell d'activitats i tallers per a tots els gustos i per a tot tipus de públic.
Estands de la fira

Sales de conferències
Sal de les salines


Totes les grans firmes d'òptiques i telescopis hi eren presentsAndoni Canela ens va parlar sobre el llop ibèric

La llaguna de la Tancada envolta a Món Natura DeltaActivitat d'observació i identificació d'ocells

Es pot practicar l'activitat de perxar dins les pròpies instal·lacionsEl Festival va durar tot el cap de setmana

En definitiva, un festival molt ben organitzat, molt amè, amb xerrades molt interessants, que sens dubte, si continua en la mateixa línia li augurem molt d'èxit. I si l'any que ve el tornen a celebrar, repetirem!

Imatges: @meteopallars
27 de setembre de 2014
Més informació a: http://www.deltabirdingfestival.com/

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP