Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El Castell del Vi a Falset

dimarts, 30 de setembre de 2014

El Castell del Vi, amb aquest nom es coneix el museu que la capital del Priorat, Falset, ha dedicat al món del vi. Ubicat en el castell dels comtes de Prades domina tot el poble ja que es troba a la part més alta del mateix. Dins els seus murs podem visitar aquest espai modern i avantguardista que ens apropa a la cultura del vi d'una manera molt fàcil i agradable, amb elements audiovisuals i interactius.

Aprofitant que aquest cap de setmana se celebraven les Jornades Europees de Patrimoni vam fer la visita al Castell de Vi. El museu consta de 3 plantes on podem endinsar-nos en el món del vi, situar-nos a la comarca i les seves particularitats, el perquè el vi del Priorat és tan especial i tan valorat mundialment i no us perdeu la sala de dalt on a més del que hi ha, hi trobareu unes magnífiques vistes des de les seves finestres on es pot gaudir de tot el paisatge del Priorat i del Montsant.

Més informació a: http://www.turismepriorat.org/ca/
Imatges: @meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP