Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El bonic entorn del refugi del Pla de la Font (Valls d'Àneu)

dimecres, 1 d’octubre de 2014
El refugi del Pla de la Font a 2.015m d'altitud, situat a l'àrea perifèrica del Parc Nacional d'Aigüestortes, es un magnífic mirador del parc i un bon punt de partida per a descobrir les valls de Son i de Cabanes, o per a realitzar la travessa de Carros de Foc. La passejada més fàcil des del refugi es pujar fins al mirador de Fogueruix amb unes espectaculars vistes de l'entorn de Sant Maurici i els Encantats entre d'altres.
Les muntanyes que tenim més aprop són lo Tèsol, lo Pinetó, la Rocablanca, el Mont Saliente, el Mil Potros o el més modest Quartiules. Les vistes, però, són immenses, fins i tot, en alguns punts es veu la Pica d'Estats, el sostre de Catalunya.

Imatges @Meteopallars
Setembre 2014
Més informació a: http://www.pladelafont.com/index.php/ca/

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP