Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Evolució d'un antropo-Cb

dimecres, 15 d’octubre de 2014
Els antropo-núvols són núvols d'origen humà, és a dir, generats per l'activitat de l'home. Els núvols antropogènics són núvols artificials que es veuen afavorits en la seva formació per les condicions atmosfèriques donades en un moment concret i que les fumeres de les indústries en són les causants.
A més dels núvols naturals formats per la inestabilitat que hi havia ahir al matí als voltants de Tarragona, es podia veure aquest gran cumulonimbus coincidint sobre la refineria, un gran núvol que es veia afavorit per les emissions de la fàbrica.

Imatges @Meteopallars
Imatges: @Meteopallars


Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP