Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Bones Festes

dimecres, 24 de desembre de 2014


L'equip de Meteopallars us desitja Bones Festes i un bon any 2015.
Molta sort, salut i meteo.
Ramon i Conxi

© Meteopallars. Tots els drets reservats.Fotografia original pròpia.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

...Bons Nadals i millor any nou 2015!!! a la parella viatgera del Pallars i del món mundial i universal...volta el món i ...torna Sobirà.És un misteri l'aguant de la creu de Sant Julià d'Unarre..."resistir és vèncer".Bon Nadal i Feliç 2015 a valtros i a tots els Pallars.
[ smz 1303/Md'E ]

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP