Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Inauguració del nou mirador del Pic de l'Orri

diumenge, 21 de desembre de 2014

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del nou mirador del Pic de l'Orri al capdamunt de la estació d'esquí de Port Ainé (SkiPallars) al Pallars Sobirà, a 2.440m d'altitud.
Nombroses autoritats, entre ells els directors de les estacions de Port Ainé i Espot, el president de FGC (Ferrocarrils de la Generalitat), el secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, el director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Marc Garriga, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, alcaldes del territori i molta gent de la comarca, han assistit a la inauguració del nou mirador que situat al Pic de l'Orri abasta una vista de 200º i és una de les millors vistes panoràmiques que hi ha dels Pirineus a tota Catalunya. Ens ha acompanyat un dia espectacular i ha fet que la visió hagi sigut del tot gratificant.
Des d'aquest mirador és, a més a més, l'únic lloc de Catalunya on podem veure tres Parcs, el Parc Natural del Cadí Moixeró, el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Nacional d'Aigüestortes.
Us recomanem que aneu a veure-ho i si aquest hivern aneu a esquiar a Port Ainé no us el podeu perdre.
Més informació a: Ski Pallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP