Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El bosc pintat d'Oma a #Euskadi

dijous, 22 de gener de 2015
Imatges @Meteopallars
Hivern 2014

El Bosc d'Oma o Bosc Pintat (en euskera: Omako basoa), és una obra artística de l'escultor i pintor Agustín Ibarrola, situat en una de les vessants de la Vall d'Oma (d'aquí el seu nom),  l'obra es basa en el pintat de troncs d'arbres, principalment Pinus radiata, els majestuosos pins composen figures visuals  humanes, animals i geomètriques, algunes dels quals tan sols es fan visibles des de posicions determinades, en què les imatges de diversos troncs formen una imatge conjunta.
Més informació a: Turismo Euskadi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP