Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El Museu de la Xocolata #Barcelona

divendres, 23 de gener de 2015

Fa unes setmanes vam tenir la oportunitat de visitar el Museu de la Xocolata de Barcelona, prop del parc de la Ciutadella. Només entrar una aroma de xocolata ho impregna tot, i un cop dins ens explica al llarg de tota la visita tot el procés d'elaboració de la xocolata, panells amb explicacions a fons i gràfics demostratius la converteixen en una visita molt didàctica. Però el que crida més l'atenció és la impressionant col·lecció de figures de xocolata, algunes de grans proporcions veritables obres d'art com algunes de les imatges que us mostrem en aquest reportatge.

A més a més, dins el museu hi ha una escola de pastisseria i es realitzen tallers i activitats amb la xocolata com a protagonista. I la entrada al museu és una barreta de xocolata negre deliciosa. Si un dia esteu per Barcelona i voleu visitar un museu diferent dels llocs més habituals dels turistes, no us ho podeu perdre.

Més informació a: http://www.museuxocolata.cat/
Imatges @Meteopallars
Desembre 2014

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP