Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Esterri d'Àneu és el paradís segons el programa Divendres de TV3

dimecres, 18 de febrer de 2015

Aquests dies el programa Divendres de TV3 es troba fent la setmana a Esterri d'Àneu amb l'Espartac Peran on cada tarda ofereix una connexió en directe des del poble on es dóna a conéixer tot el que el poble i els voltants tenen, el seu patrimoni cultural, patrimoni natural, cuina, parla pallaresa, curiositats diverses que ens apropen el municipi a la resta dels catalans.
Avui dimecres ens han parlat de les Valls d'Àneu, d'alguns dels seus valors naturals, del seu romànic, dels seus hàbitats naturals, dels seus pobles i n'han mostrat precioses imatges.
Des del passeig del riu al costat del pont romànic d'Esterri s'ha emés el programa d'avui i aqui us deixem unes imatges on veiem el presentador Espartac amb el Joan Blanco i el Francesc Rodríguez.I pels que encara no coneixeu les Valls d'Àneu, podeu trobar infinat de reportatges i fotografies al nostre blog però aquí us deixem uns quants d'aquests paisatges que de debó ens recorden que vivim ben bé al Paradís.
Imatges @Meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP