Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El mirador del Querol, un dels grans miradors de Catalunya

dijous, 12 de març de 2015

MontserratPantà de la Llosa del Cavall

Pedraforca


El mirador del Querol es troba situat al capdamunt de la telecadira Querol al Port del Comte, al Solsonès. Es troba damunt de les Morreres de la serra del Port del Comte i la vista que des d'allí es contempla és sensacional, gran part de Catalunya i en 360º es veuen llocs tan emblemàtics com la Pica d'Estats, el Puigmal, el Pedraforca, el Montseny, Montserrat, les muntanyes de Prades, i totes les serres del voltants, com ara Ensija, Bastets, Busa, entre d'altres.
Us en recomanem la visita, a més a més està adaptat el sender i és molt curt. La vista és de les que sens dubte recordareu. I sempre és molt agradable apropar-se al Solsonès.
Les imatges són de dissabte passat.
Imatges @Meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP