Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

L'estació d'esquí d'Espot #clicalaneu #PallarsSobirà

dilluns, 16 de març de 2015
Us deixem un reportatge complet del que es pot veure i gaudir en un dia d'esqui a l'estació d'Espot @Skipallars de les seves magnífiques vistes i de les seves boniques pistes al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
Consta de 20km esquiables i un desnivell de 1.000 metres. Espot és una agradable i familiar estació d'esqui amb un bonic poble a tan sols 2km amb una completa oferta turística.
Mirador de la Pala, un mirador privilegiat al sostre de Catalunya


Imatges @Meteopallars
Hivern 2015. Espot. Skipallars. FGC.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP