Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Nit de tempesta a #Tarragona

diumenge, 14 de juny de 2015

Anit la tempesta va ser violenta a Tarragona, amb moltíssimes descàrregues elèctriques, molta aigua i va romandre estàtica durant una bona estona. La precipitació registrada a la EMA del Complex Educatiu del Meteocat 43,4mm. Durant la tempesta la temperatura va baixar fins els 15ºC. El riu Francolí baixava ple, la intensitat de la pluja era forta.
Us deixem un breu resum del que vam veure, un espectacle de llamps i trons.
Imatges @Meteopallars
Nit del 13 de juny de 2015

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP