Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Exposició fotogràfica "Els paisatges de Pyrene" a Esterri d'Àneu

dimecres, 22 de juliol de 2015


Ens complau anunciar-vos que des de l'1 d'agost fins a l'11 de setembre podeu visitar una exposició de les nostres fotografies "Els paisatges de Pyrene" a l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu. Un recull d'imatges variades dels Pirineus, de natura i de meteorologia que podeu visitar al llarg d'aquest estiu. Si passeu aquest estiu per Esterri d'Àneu visiteu-la.

La inauguració de la exposició tindrà lloc el proper dissabte 1 d'agost a les 20 hores a l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu. Hi sou tots convidats.

Amb la col·laboració del Consell Cultural de les Valls d'Àneu i l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu.

Les imatges exposades són obra de Ramon&Conxi (Meteopallars)


Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP