Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Ultima nit de Focs Artificials agredolç a #Tarragona

diumenge, 5 de juliol de 2015I finalment la última nit del concurs de focs internacional Ciutat de Tarragona va tenir mal final, la pirotècnia italiana va patir una errada tècnica que li va suposar la descalificació i la eliminació del concurs, una aturada enmig de l'actuació i amb la apoteosi final a meitat de l'actuació amb uns focs fluixos al final van fer quan es va acabar la gent es quedés esperant i preguntant-se que havia passat.
Tot i així es van poder veure algunes figures ben boniques.
El guanyador d'enguany ha estat la Piroctècnia Caballer de València, les fotos del qual, són les que hem publicat el segon dia. Realment com l'espectacle de dijous passat al cel de Tarragona costarà d'oblidar per l'espectacularitat, ritme, colors, posada en escena i sonoritat que vam poder gaudir. Els guanyadors seran els encarregats de fer els focs artificials per Santa Tecla al setembre, la festa grossa de Tarragona, si els voleu tornar a veure apunteu el dia 23 de setembre.
Imatges @meteopallars
Juliol 2015

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP