Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Blanhiblar un mirador de primera

dimecres, 26 d’agost de 2015A l'estiu si aneu al Pla de Beret, podeu pujar amb la telecadira que va fins a Blanhiblar, a 2.260m i podeu gaudir d'una vista espectacular dels alts cims del Pirineu, un mirador habilitat i una terrassa on relaxar-se amb vistes fantàstiques.
Imatges @Meteopallars
Estiu 2015

2 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Realment un lloc excepcional, no sabia que els telecadires funcionessin quan no hi ha neu.

Meteopallars ha dit...

A Baqueira i fins a finals d'agost funciona el de Blanhibar. A Ulldeter també funciona un telecadira i a Port-Ainè també.

Atentament

Meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP