Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La Diada de l'Onze de setembre a la Meridiana

dissabte, 12 de setembre de 2015


Un any més hem assistit a la Via Lliure, enguany a la Meridiana de Barcelona, com ja haureu vist imatges a tots els mitjans de comunicació, estava plena de gom a gom, altre cop moltíssima gent, molt bon ambient festiu i una impecable organització.
Aqui us deixem les nostres imatges del que ens va cridar més l'atenció i del que vam viure. Nosaltres estàvem al tram 95 que corresponia al Tarragonès. Els castellers de les imatges són els de la colla dels Xiquets de Tarragona.
Imatges @meteopallars
11 de setembre 2015

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP