Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La superlluna, la lluna de sang i l'eclipsi

dimecres, 30 de setembre de 2015

La nit del 27 al 28 d'octubre hi havia lluna plena i a més a més, es donaven dues circumstàncies més, la superlluna plena, doncs és el moment que la lluna està més aprop de la Terra i per això es veu una mica més gran, i un eclipsi lunar a la matinada que va fer que la lluna es veiés d'un color vermellós, i d'aqui li ve el nom de lluna de sang.
Imatges @meteopallars
setembre 2015
Tots els drets reservats.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP