Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Refugi de la Pleta del Prat a Tavascan #PallarsSobira

dijous, 1 d’octubre de 2015

La estació de la Pleta del Prat a Tavascan, avui ha estat guardonada amb el premi Turisme de Catalunya 2015 en Innovació. Aquests dies encara s'hi poden veure els ramats d'ovelles però ja s'està preparant de cara a la nova temporada amb les cadires a punt per a ser penjades. Ja falta menys.
Imatges @meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP