Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Visita de tardor al parc natural de Pagoeta #Euskadi

dijous, 29 d’octubre de 2015


El parc natural de Pagoeta, situat al municipi d'Aia, a pocs quilòmetres de Zarautz i Donosti, és un magnífic lloc on gaudir de la natura i desconectar, i contemplar en el jardí botànic que hi ha a l'entrada de centenars d'espècies de flors, arbusts i arbres diversos. A la primavera no cal dir que és espectacular però ara a la tardor no es queda enrere doncs hi ha moltes flors de tardor i els colors dels arbres engalanen el conjunt.
Imatges @Meteopallars
Tardor 2015

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP