Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La platja de bellísimes formacions rocoses - Noja (Cantabria)

dissabte, 12 de desembre de 2015
La platja de Trengandin a la localitat de Noja és una bellísima i àmplia platja amb nombroses formacions rocoses d'un color gairebé negre que emergeixen del mar i sobretot, amb la marea baixa llueixen especialment. Es un paisatge que crida molt l'atenció per la quantitat i per que quan la marea és baixa es pot passejar entre les roques.
Val la pena visitar-la pels reflexos i contrastos que podeu veure. A més a més la localitat de Noja es coneguda per les seves anxoves juntament amb la veïna localitat de Santoña.
Té un conjunt d'aiguamolls on hi passen moltes aus migratòries.

Imatges @Meteopallars
Noja, octubre 2015

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP