Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El mapping a la Catedral de #Tarragona per a rebre el nou any

diumenge, 3 de gener de 2016

Enguany a Tarragona, per a rebre l'any nou es va projectar un video mapping amb música a la façana de la Catedral i les campanades es van dur a terme amb nombrosa gent espectant. Va ser realment espectacular. El mapping el va realitzar la companyia Espanta-sogres i es va retransmetre a través de la Xarxa de televisions locals de Catalunya.
Imatges @Meteopallars
Cap d'Any 2016

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP