Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Els Picos d'Europa

divendres, 22 de gener de 2016

Els Picos d'Europa són visibles des de molts llocs, però hi ha miradors on es veuen especialment bé, un d'ells és el mirador de Llesba al coll de San Glorio a les portes de Cantàbria. Des de Llesba la panoràmica és impresionant, corprenedora, una filera de muntanyes apareixen davant els teus ulls a modus de muralla de pedra. Els seus principals pics són visibles des de molts punts de la geografia, des d'Astúries, Lléo i Cantàbria, des de cada lloc tenen encant, no sabriem quin escollir.
Aqui us deixem un resum de la darrera tardor.


Mirador de Llesba


San Vicente de la Barquera


Els Picos des de San Vicente de la Barquera amb el UrrielluFormulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP