Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

L'Angliru, la carretera més aèria que hem vist mai #Asturies

divendres, 5 de febrer de 2016
El mític cim de l'Angliru de 1.573m, potser a primera vista ens sembli una altitud modesta acostumats a les altures pirinenques, però un cop estàs allà la sensació d'altitud i de carretera aéria i amb uns pendents que mai hem trobat en cap altra carretera fan que sigui tota una experiència. La sensació d'estar volant sobre les terres dels voltants i la dificultat de la pròpia carretera és ja de per sí un espectacle i costa de creure com s'ho fan els ciclistes amb aquest port ha estat tantes vegades meca de les voltes ciclistes.
Us recomanem pujar-hi per les sensacionals vistes al paisatge asturià.
Més informació:  http://www.altimetrias.net/aspbk/verPuerto.asp?id=274

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP