Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

De cirrus a altocúmuls undulatus #DMM2016

dimecres, 23 de març de 2016
Hi ha dies que el cel ens regala diferents tipus de núvols que deixen celaltges preciosos, al menys pels amants de la meteorologia, que sempre tenim el cap als núvols.
En aquestes imatges podem veure des de Cirrus, cirrus intortus fins a convertir-se en un cel d'altocúmuls per acabar amb uns undulatus ben marcats.

Feliç Dia Mundial de la Meteorologia #DMM2016

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP