Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La vall de Varradós i el Saut deth Pish

divendres, 8 de juliol de 2016La Vall de Varradós a la Val d'Aran, és una petita vall pirinenca amb un magnífic entorn, molt visitada ja que al final de la pista es troba el Saut deth Pish, una gran cascada en un entorn molt bonic per a passar el dia o fer excursions pels voltants. Només s'hi pot arribar quan marxa la neu i a la primavera la cascada raja a dojo.

Aquestes imatges corresponen a aquesta primavera.
@meteopallars

1 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Bon reportatge, ja s'ha fos la neu de l'allau de la carretera, suposo !!!

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP