Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Ultima nit del Concurs de Focs Artificials Tarragona 2016

diumenge, 3 de juliol de 2016


Ahir dissabte va ser el torn de la última pirotècnia, la xinesa Firevision, va disparar i va omplir el cel de colors. Aqui us deixem un reum de les imatges.


Avui a les 12 del migdia ha fallat el jurat del Concurs de Focs i el veredicte ha estat: primer premi la pirotècnia Valenciana, els xinesos Firevision en segon lloc i la gallega Xaraiva en tercer lloc. Els guanyadors seran encarregats de disparar el castell de focs a la festa gran de Tarragona: Santa Tecla (23 de setembre).
Imatges @meteopallars

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP